In de zomer van 2020 was de Apeldoornse fotograaf Medea Huisman bij mij op bezoek. Ze maakte een reportage van mij in mijn, toen net nieuw gebouwde, atelier. Het is mooi om te zien wat de fotograaf opmerkt als ze in mijn atelier rondsnuffelt. Lappen vol verf, een groot (en toen nog niet zo geordend..) palet, tubes verf. Handen die aan het werk zijn. Ik vind het prachtig hoe de foto’s van Medea het ambachtelijke van mijn vak benadrukken. Je kunt de geur van de terpentine bijna ruiken.

 

Mocht je na het zien van Medea’s sfeervolle beelden zelf eens willen komen kijken in mijn atelier in het Drentse Vries: dat kan! Begin 2023 stel ik mijn atelier voor het eerst open voor bezoek. Als je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief word je hiervan automatisch en als eerste op de hoogte gehouden.

Voor meer van Medea’s prachtige fotografie kun je terecht op haar website